Охолоджувальна рамка працює в Ужгороді

Охолоджувальна рамка працює в Ужгороді
Охолоджувальна рамка другий місяць працює в Ужгороді. Про це Суспільному розповіла рятувальниця Олена Кастоліна.

 

На набережній Незалежності рятувальники встановили охолоджувальну рамку. Двічі під нею велосипедом проїхав ужгородець Ігор Іванов.

"Тільки сьогодні вперше побачив. Усе прекрасно. Дуже добре. Дуже гарно. Хотілося б, щоб ще десь встановили в місті, щоб люди трішки охолодилися", — розповів ужгородець.

Киянин Дмитро Новак теж пройшов під охолоджувальною рамкою. Він сказав: "Щоб побільше такого було, то було б легше переносити цю спеку, бо я так розумію, тут дуже спекотно. Таку рамку я вперше бачу, але є таке біля ресторанів, під навісами таке зробили".

В Ужгороді 2022 року охолоджувальну рамку встановили в червні. Про це Суспільному розповіла рятувальниця Олена Кастоліна. За її словами, рамка працює тільки в спекотні дні.

"Ми чергуємо згідно з температурним режимом, тобто, якщо дуже спекотно, то нас викликають, ми встановлюємо рамки і чергуємо по дві людини з 10-ї або 11-ї години до 19-ї або 20-ї. У нас в основному три локації, де є рятувальні гідранти. Це площа Поштова, набережна біля 3-ї школи та район ТЦ “Токіо”. Обов'язково має бути подача води, джерело, звідки буде надходити вода, тому ми вибрали такі три локації. Може підвищитися тиск води, тому ми стежимо, щоб нічого не сталося", — розповіла рятувальниця.

Олена Кастоліна каже: стежать також за тим, щоб рамку не пошкодили.

 

01 липня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів