Намагались незаконно потрапити до Румунії: на Закарпатті затримали дві групи чоловіків

Намагались незаконно потрапити до Румунії: на Закарпатті затримали дві групи чоловіків
На Закарпатті 27 червня затримали дві групи чоловіків, які намагалися незаконно потрапити до Румунії. Про це повідомили на сторінці Західного регіонального управління Держприкордонслужби у Facebook.

 

Першу групу з двох чоловіків прикордонники Мукачівського загону затримали під час патрулювання кордону з Румунією. Затримані виявилися мешканцями Донеччини.

"Під час перевірки прикордонники встановили "переправника", який власним автомобілем довіз їх до кордону. За свої послуги чоловік, який також є уродженцем Донецької області, мав отримати по 1500 євро з кожного. Спільно зі співробітниками Нацполіції прикордонники затримали 36-річного "переправника", — повідомили у ДПСУ.

Поліцейські відкрили кримінальне провадження за незаконне переправлення осіб через кордон (ч.2 ст.332 ККУ).

Іншу групу прикордонники затримали поблизу селища Великий Бичків, поблизу кордону з Румунією. Службовці зупинили автомобіль "Lada", водій якого віз трьох чоловіків призовного віку.

"Під час перевірки документів у водія, троє його пасажирів спробували втекти, проте їх затримали", — йдеться у повідомленні відомства. Службовці передали поліції повідомлення про ухилення від призову за мобілізацією (ст.336 ККУ).

 

28 червня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів