Cеанс творчого релаксу з плейбек-театром для волонтерів відбувся в Ужгороді (ВІДЕО)

Cеанс творчого релаксу з плейбек-театром для волонтерів відбувся в Ужгороді (ВІДЕО)
Гнів, розпач і відчай, чи радість, наповнення, кохання… та ще безліч емоцій і почуттів, які можна виразити, або прожити на сцені. Усе це можливо завдяки плейбек-театру.

 

Для Ужгорода це явище нове і невідоме. Та охочих його посмакувати – чимало. 

Зустрічі у такому незвичному форматі проходять в рамках проєкту «Турбота: для тих, хто тримає тил», що його реалізує ГО «Щасливі діти». За арт-терапію відповідає Наталія Шевченко. Вона – психологиня, лікарняна клоунеса та лідерка харківського плейбек-театру "Живе дзеркало". Опинившись в Ужгороді, Наталія згуртувала акторів з різних міст України і організувала тут збірну плейбекерів «Станція Уж». Відтак, за допомогою мистецтва вони гуртом допомагають місцевим волонтерам. Плейбек-театр для волонтерів 

Гнів, розпач і відчай, чи радість, наповнення, кохання… та ще безліч емоцій і почуттів, які можна виразити, або прожити на сцені. Усе це можливо завдяки плейбек-театру. Для Ужгорода це явище нове і невідоме. Та охочих його посмакувати – чимало. 

Зустрічі у такому незвичному форматі проходять в рамках проєкту «Турбота: для тих, хто тримає тил», що його реалізує ГО «Щасливі діти». За арт-терапію відповідає Наталія Шевченко. Вона – психологиня, лікарняна клоунеса та лідерка харківського плейбек-театру "Живе дзеркало". Опинившись в Ужгороді, Наталія згуртувала акторів з різних міст України і організувала тут збірну плейбекерів «Станція Уж». Відтак, за допомогою мистецтва вони гуртом допомагають місцевим волонтерам.

21 Ужгород

 

27 червня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів