Двох закарпатців підозрюють у сприянні в незаконному виїзді за кордон чоловікам, які підлягають мобілізації

Двох закарпатців підозрюють у сприянні в незаконному виїзді за кордон чоловікам, які підлягають мобілізації

 

Двох закарпатців підозрюють у сприянні в незаконному виїзді за кордон чоловікам, які підлягають мобілізації. Про це повідомляють на сайті поліції Закарпатської області.

З’ясували, що 57-річний житель Ужгорода і 51-річний мешканець Чопа шукали тих, хто хотів покинути країну під час воєнного стану, через своїх знайомих. Закарпатці пропонували їм незаконно виготовити документи для вільного перетину кордону, — йдеться у повідомленні.

Правоохоронці затримали 51-річного мешканця Чопа під час передачі документів і отриманні грошей на пункті пропуску "Чоп-Загонь". На місці події слідчі вилучили 140 тисяч гривень та 50 тисяч доларів, які були оплатою за пакет документів для 4-х охочих покинути країну. 57-річного ужгородця затримали за місцем проживання, — повідомляє поліція Закарпатської області.

За фактом сприяння у незаконному переправленні людей за кордон та підробленням документів відкрито два кримінальні провадження. Закарпатцям може загрожувати до 5 років ув’язнення. Чоловікам вже повідомили про підозру, наразі вирішується питання щодо запобіжного заходу. Триває досудове розслідування.

 

 

17 червня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів