Для волонтерів Ужгорода провели майстер-клас з малювання (ВІДЕО)

Для волонтерів Ужгорода провели майстер-клас з малювання (ВІДЕО)
Творчий пленер для волонтерів організувала ГО «Щасливі діти» в рамках проєкту «Турбота про тих, хто тримає тил».

 

За арт-терапію в проєкті відповідає художниця Ольга Ладижець. 

Майстер-клас з малювання  – це спосіб зарядитися позитивом та енергією. 

Як розповіла керівниця проєкту Людмила Сюзева, проєкт покликаний потурбуватися про волонтерів, які багато часу, енергії та зусиль скеровують на те, аби працювати в тилу та допомагатти тим, хто потребує.

В рамках проєкту передбачені творчі майстер-класи: нещодавно відбувся майстер-клас із кераміки, нині ж волонтери мали змогу відпочити душею та наповнитися енергією під час майстер-класу з малювання. 

Ініціатори проєкту закликають волонтерів реєструватися на творчий релакс, відтак, їм телефонуватимуть та інформуватимуть про наступні заходи.

Попереду ще 6 творчих занять з малювання та кераміки. Участь безкоштовна.

Зареєструватися можна, заповнивши відповідну форму: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScfAfPT4SDLKmvkA-5rJsmrW5hwWese_cp-zLv88U5pTUnZNA/viewform?usp=send_form.

Крім того, волонтерів запрошують брати участь в групових заняттях з психологом Маріанною Мигаль. Реєстраційна форма тут - https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfUtp7HAgEsZcs1H7aNF-7NVSS42kHou0iYCKKpg7zFmk6Kyg/viewform?usp=send_form.

Також волонтерів запрошують на зустрічі у форматі плейбек-театру. Реєстрація тут - https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdoCyYJrjeqSbwy4mf_cSeOM0kaRViDUsEP6Iw0TApi2w4eDQ/viewform?usp=send_form.

Крім того, усі охочі можуть безкоштовно зареєструватися на індивідуальну консультацію з психологами проєкту Маріанною Мигаль та Людмилою Балецькою.

Більше інформації на сторінці ГО "Щасливі діти" у Фейсбук - https://www.facebook.com/shaslyvidity

21 Унгвар

 

17 червня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів