В Ужгороді волонтерів запрошують на зустріч у форматі плейбек-театру

В Ужгороді волонтерів запрошують на зустріч у форматі плейбек-театру
Громадська організація «Щасливі діти» в рамках проєкту «Турбота: для тих, які тримають тил», запрошує волонтерів на зустріч-знайомство з плейбек-театром -- творчим напрямом, що поєднує театр, психологію та роботу з групами і спільнотами.

 

Плейбек-театр - це імпровізаційний театр, в якому актори відтворюють на сцені в реальному часі історії, які розказують глядачі в залі.

Зустріч буде проходити в форматі майстер-класу, де кожен зможе себе спробувати як в ролі глядача, так і в ролі актора, розказати свою історію, взяти участь в тренінгових вправах, що розвивають емоційний інтелект, креативність, спонтанність і т.д.

Під час війни ми всі знаходимось під дією стресових факторів. Творчі методи, які використовує плейбек-театр, допомагають зняти напругу, розвивають психологічну гнучкість та стресостійкість. Плейбек-театр також допомагає людям почути один одного, відчути єдність та підтримку групи. Перша зустріч-знайомство з плейбек-театром відбудеться у суботу, 11 червня, о 15:00. Про місце проведення заходу організатори повідомлять учасників у телефонному режимі.

Кількість місць обмежена.

Реєструйтеся за посиланням: https://forms.gle/CUFhCzLpTrhokStH7 

Тренерка – Наталія Шевченко, психологиня, лідерка харківського плейбек-театру "Живе

дзеркало", лікарняна клоунеса.

В зустрічі також приймуть участь професійні плейбек-актори збірної команди плейбекерів "Станція Уж", які будуть також проводити тренінгові вправи і грати на сцені.

У рамках проєкту відбудеться 8 групових занять. Долучатися можна на кожне заняття окремо. Також нагадуємо, що для волонтерів доступні безплатні індивідуальні консультації з практичними психологами проєкту: Маріанною Мигаль ( https://www.facebook.com/marianna.myhal ) та Людмилою Балецькою (https://www.facebook.com/l.holyanych ). Записатися на консультацію можна, написавши психологиням у месенджер.

Волонтери також можуть долучитися до занять у групах психологічної підтримки, які проводить Маріанна Мигаль. Реєстрація за покликанням: https://forms.gle/5ESBBRyVLUJNHvTx7

Усі заходи для учасників безкоштовні. Проєкт реалізується за підтримки Європейського Союзу та Міжнародного Фонду «Відродження». Матеріал підготований за підтримки Європейського Союзу та Міжнародного Фонду «Відродження» в межах ґрантового компоненту проєкту EU4USociety. Матеріал відображає позицію авторів і не обов’язково відображає позицію Міжнародного фонду «Відродження» та Європейського Союзу.

Пресслужба ГО «Щасливі діти»

 

08 червня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів