Ужгородська міськрада отримав техніку для кращого захисту, безпеки і безперебійної роботи комп’ютерної бази

Ужгородська міськрада отримав техніку для кращого захисту, безпеки і безперебійної роботи комп’ютерної бази
Техніку для кращого захисту, безпеки і безперебійної роботи комп’ютерної бази отримала після початку повномасштабної російської агресії Ужгородська міська рада завдяки Міжнародному республіканському інституту (IRI).

 

Зокрема, після перемовин із ініціативи Володимира Феськова та Валентина Волошина з Агентства регіонального розвитку та транскордонного співробітництва «Закарпаття» і заступника міського голови Артема Погорєлова управлінню комп’ютерного та програмного забезпечення передали 2 сервери, 4 комп'ютери, мережеве обладнання, мережеву шафу для серверного обладнання пристрій безперебійного живлення для серверів, 10 принтерів, 5 переносних жорстких дисків.

Міжнародний республіканський інститут із 1983 року працює як неприбуткова та непартійна організація для утвердження свободи та демократії в усьому світі, із 1994 року зокрема й з Україною. У рамках програм, що фінансуються Міністерством закордонних справ та торгівлі Канади (Global Affairs Canada), Національним фондом на підтримку демократії та Агентством США з міжнародного розвитку експерти IRI створили навчальну платформу для онлайн-навчання управлінців, депутатів місцевих органів влади, представників громад, журналістів тощо.

Уже 7 років поспіль Міжнародний республіканський інститут проводять всеукраїнське муніципальне опитування з аналізом щодо кожного регіону, для детальної оцінки задоволеності людей послугами, діями влади, тенденціями розвитку країни.

Ужгородська міська рада

 

07 червня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів