Голова закарпатського Руху підтримки військових Галина Ярцева зробила заяву. Готує позов на правоохоронців

Голова закарпатського Руху підтримки військових Галина Ярцева зробила заяву. Готує позов на правоохоронців
Галина Ярцева готує позов на правоохоронні структури про захист честі та гідності через свідому та безпідставну дискредитацію Руху та її особисто.

 

Координаторка Руху підтримки закарпатських військових сьогодні, 6 червня, на зустрічі з медіа в Ужгородському прес-клубі заявила:

«Я ніколи не хвалилась грамотами, орденами і медалями, найдорожчі мої нагороди – живі і здорові військові. Але нині я змушена принести сюди ту купу дипломів і грамот за всі 8 років війни та навіть уже за час повномасштабного вторгнення росії.

Кілька днів тому закарпатські правоохоронці перекреслили одним махом всі слова, які написані в цих паперах і підписані відомими командирами України та області. Сьогодні моє ім'я силами правоохоронних органів втоптане в багнюку. Але ковтати це я не збираюсь, тому я готую на СБУ, поліцію та прокуратуру Закарпатської області позовні заяви до суду про захист честі та гідності».

Нагадаємо, Галині Ярцевій вручили підозру 3 червня. А тиждень перед тим в офісі Руху підтримки закарпатських військових правоохоронці провели обшуки. Тоді, під час обшуку слідчі вилучили все до єдиної коробки.

Зазначимо, що волонтерів з Руху підтримки закарпатських військових підтримало чимало відомих людей. Серед них журналісти, активісти, викладачі та інші.

"Рух підтримки закарпатських військових" працює ще з 2014 року. Ще з тих часів група людей організувалась та до тепер активно збирала допомогу військовим, які захищають нашу країну від загарбників.

Mukachevo.net

 

06 червня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів