Понад 22 тисячі грн для ЗСУ зібрали на футбольному турнірі до Дня журналіста на Закарпатті

Понад 22 тисячі грн для ЗСУ зібрали на футбольному турнірі до Дня журналіста на Закарпатті
Футбольний турнір серед журналістів провели 3 червня на Закарпатті. Його проводять вже 21 рік поспіль, — розповіла Суспільному співорганізаторка Наталія Товтин.

 

За її словами, цьогоріч турнір вирішили зробити благодійний й зібрали понад 22 тисячі гривень для 128-ї окремої гірсько-штурмової закарпатської бригади.

"Цьогоріч у футбольному турнірі брали участь і журналістські і нежурналістські колективи, розподілені на дві групи. Уперше в змаганнях виступила нарівні з чоловіками жіноча команда Закарпатської СДЮСШОР", — розповів Суспільному заступник голови оргкомітету турніру Володимир Тарасюк.

За його словами, в турнірі взяли участь вісім команд: "Лобда", "Спорттайм", "НСЖУ", "Kárpáti igaz szó + 21 канал", "СДЮСШОР", "Патрульна поліція", "Ужгород" та Ужгородський район".

"Окремо хочеться подякувати всім учасникам "не журналістам" — своєю присутністю на полі висловили повагу медійникам — та власне останнім — за складних умов таки виставили гравців для змагань. Команда газети "Kárpáti igaz szó" не пропустила жодного турніру і цього разу вже виступала як збірна з представниками 21 каналу. А до речі, найстарший гравець із її складу Саболч Нігріні у свої майже 72 роки не просто вийшов на поле, а ще й відзначився взяттям воріт", — розповів Володимир Тарасюк.

Перемогу здобула збірна "Ужгородський район". За словами Наталії Товтин, цьогоріч переможці не отримували грошові призи, адже всі кошти відправлять на підтримку 128-ї окремої гірсько-штурмової закарпатської бригади.

Закарпатська асоціація футболу

 

04 червня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів