Арт-проєкт "Зіркове майбутнє Срібної землі" відбувся в Ужгороді (ВІДЕО)

Арт-проєкт "Зіркове майбутнє Срібної землі" відбувся в Ужгороді (ВІДЕО)
«Ми - діти України» -під таким гаслом арт-проєкт з обдарованими дітьми Закарпаття «Зіркове майбутнє Срібної землі» презентували в Ужгороді. Це ініціатива Заслуженого академічного Закарпатського народного хору. Захід відбувся у великій залі філармонії, цьогоріч з благодійною метою- на підтримку ЗСУ.

 

Меланії – за тиждень виповниться три роки, а дівчинка вже пробує себе на великій сцені. У  філармонії  співатиме вперше. Її виступ – родзинка вечору. Застали маленьку україночку за лаштунками  перед концертом – разом з мамою розспівувалися. Мама наймолодшої співачки каже, донечка дуже любить співати, у репертуарі - здебільшого українські патріотичні пісні: Стефанія, гімн України, Ой у гаю при Дунаю.

Юні таланти вже традиційно розкривають артисти Заслуженого академічного Закарпатського народного хору у рамках арт проєкту з обдарованими дітьми Закарпаття «Зіркове майбутнє Срібної землі». Разом з професіоналами на одній сцені співали, танцювали та читали вірші. Один з учасників – переселенець з Краматорська. 

«Ми - діти України» - великий гала-концерт з талановитою молоддю краю презентували у філармонії на передодні Дня захисту дітей. Цьогорічний захід – благодійний, на підтримку ЗСУ.

Дитячий спів – це як молитва, каже керівниця хору. І нехай ця молитва до всевишнього за нашу Україну буде почута.

М-студіо

 

02 червня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів