Олена Зеленська в Ужгороді подякувала Закарпаттю за велику роботу з влаштування переселенців

Олена Зеленська в Ужгороді подякувала Закарпаттю за велику роботу з влаштування переселенців
Символічно, що 8 травня, у День матері, який шанують у багатьох країнах світу, перші леді України та США побували з візитом в Ужгороді.

 

Про це пише міський голова Ужгорода Богдан Андріїв у соцмережі Фейсбук.

"Цьогорічне свято матері для українських жінок затьмарене війною, болем, гіркими втратами і стражданнями, хвилюванням за долю своїх дітей. Дружини Президентів України та США висловили свою підтримку українкам, котрі разом із дітьми змушені були втікати від жахіття війни, яку розв'язав російський агресор. Олена Зеленська та Джилл Байден відвідали школу в Ужгороді, де ми облаштували тимчасове проживання для вимушених переселенців, поспілкувалися з жінками.

Пані Олена Зеленська побувала також у "Совиному гнізді", яке стало найбільшим центром гуманітарної допомоги на Закарпатті. Розповів, що із 25 лютого, другого дня повномасштабного вторгнення росії, ми організували тут цілодобову роботу, працівники міської ради спільно з волонтерами у такому режимі працювали понад 2 місяці, зараз також продовжують надавати допомогу людям. Перша леді України провідала також і поранених українських бійців, які проходять лікування в одному з ужгородських медзакладів.

На завершення робочого візиту Олена Зеленська подякувала Закарпаттю за велику роботу з влаштування переселенців у регіоні, Ужгороді. Вдячний за таку оцінку і нашої роботи зокрема. Це – оцінка не тільки місцевої влади, а й кожного волонтера, наших вчителів, медиків, усіх небайдужих ужгородців. Наближаємо перемогу разом!", – пише міський голова Ужгорода.

 

09 травня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів