Талановиті ужгородці перемагають на творчих виставках і фестивалях

Талановиті ужгородці перемагають на творчих виставках і фестивалях
Гурток „Виготовлення сувенірів” є одним із найбільш популярних в Закарпатському обласному палаці дитячої та юнацької творчості „ПАДІЮН”. Тут завжди багато вихованців, які клопітливо, із захопленням працюють над кожною своєю роботою, втілюючи креативні ідеї.

 

Прилучає вихованців до мистецтва педагог Кристина Калманівна Негер, яка уміє зацікавити різноманітними традиційними та сучасними техніками декоративно-ужиткового мистецтва, навчає дітей підбирати кольорову гаму, інструменти та матеріали майбутнього виробу. Спонукає кожного учасника творчого процесу до самостійності, вияву власної індивідуальності та неповторності.

Тож не дивно, що кожного року вихованці Кристини Калманівни радують своїми досягненнями, беручи участь в обласних, всеукраїнських та міжнародних конкурсах, виставках і фестивалях. Цей навчальний рік не став винятком. У лютому Українським державним центром позашкільної освіти спільно з Житомирським державним будинком художньої та технічної творчості проведено Всеукраїнський відкритий літературно-музичний фестиваль вшанування воїнів «Розстріляна молодість», присвячений Дню Героїв Небесної Сотні (заочний/дистанційний формат). Вихованець гуртка Артамонов Роман здобув ІІ місце у номінації „Декоративно-прикладне мистецтво” за роботу „Майдан Незалежності. Боротьба за мир та свободу”.

У лютому-березні Українським державним центром позашкільної освіти спільно з Центром творчості дітей та юнацтва Галичини було проведено Всеукраїнський фестиваль-конкурс з оригамі, паперопластики та моделювання з паперу „Стильний папір. Літо з ароматом кави”. Вихованка гуртка Шаркаді Владислава у молодшій віковій категорії здобула І місце за сценічний костюм „Ласунка”, а Негер Софія, вихованка гуртка у середній віковій категорії, здобула І місце за сценічний костюм „Дівчина з ароматом львівської кави”.

 Департамент освіти і науки, молоді та спорту Закарпатської ОДА

 

01 травня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів