Закарпатський драмтеатр відновлює повноцінну роботу на великій і малій сценах

Закарпатський драмтеатр відновлює повноцінну роботу на великій і малій сценах
Із травня Закарпатський академічний обласний український музично-драматичний театр імені братів Шерегіїв відновлює повноцінну роботу на великій і малій сцені на регулярній основі. Відтепер у вівторок та четвер о 18.00 працюватиме мала сцена для дорослого глядача. У середу о 12.00 на малій сцені гратиметься безкоштовно вистава для дітей тимчасово переміщених осіб.

 

У суботу та неділю працюватиме велика сцена: о 12.00 показуватимуть вистави для юного глядача, а о 18.00 — для дорослого. Таким чином найбільший театр області показуватиме сім власних вистав на тиждень. Окрім того, у п’ятницю відбуватимуться покази київського молодіжного театру «Театральна біржа», який тимчасово знаходиться на Закарпатті. 

А сьогодні о 18.00 на малій сцені шерегіївці покажуть останню прем’єру — моновиставу Неди Нежданої «Отвєтка».

У середу, 27 квітня, о 18.00 київський молодіжний театр «Театральна біржа» зіграє на великій сцені Закарпатського муздрамтеатру міфологічний фарс «Ікар». Як зазначає керівник театру, народний артист України Лев Сомов, Ікар – це символ любові і стрімкого польоту душі до незвіданого, надприродного, де відкриваються світи до щастя.

У суботу, 30 квітня, о 18.00 шерегіївці зіграють відновлену музичну драму «Мати-наймичка» за Тарасом Шевченком.

У неділю, 1 травня, о 12.00 пройде оновлена дитяча казка Юрія Чорі «Цвіт папороті», а о 18.00 — французька комедія Андрія Курейчика «Обережно, жінки!».

Закарпатський обласний музично-драматичний театр імені братів Шерегіїв 

 

27 квітня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів