В Ужгороді провели загальноміське весняне прибирання

В Ужгороді провели загальноміське весняне прибирання
Загальноміське весняне прибирання провели 14 квітня в Ужгороді. Долучитися могли всі місцеві, а також вимушені переселенці, — розповіла Суспільному речниця міськради Алла Кохан.

 

Локації прибирання – це береги річки уздовж набережних, а також території навколо гуртожитків та багатоповерхівок, дитячих та спортивних майданчиків. Прибирають і в двох парках — Боздоському та Підзамковому.

Тринадцятирічна Святослава вперше долучилася до весняного прибирання. Разом з мамою вирішила прибрати Київську набережну біля п’ятої школи, в якій навчається: “Я відвідала перший урок. На декілька не пішла. Вирішила, що краще прибрати Ужгород, ніж піти на фізкультуру. Також деякі вчителі з уроків, які у мене мали бути також тут прибирають”.

Сквер-альпінарій на площі Жупанатськійв Ужгороді прибирають освітяни. Марія Симкович до толоки долучається восьмий рік поспіль. Жінка каже: “Взагалі ми полюбляємо тут, якщо обідня перерва дихати свіжим повітрям, тому я так кажу, свої колегам, що це так як вдома ми прибираємо, як свій рідний дім. Знаходимо дуже багато битого скла, недопалків, паперу, різних стіків”.

Крім освітян, до весняного прибирання долучилися працівники міськради. Начальниця управління освіти Ужгородської міськради Наталія Мухомедьянова каже“У нас з 1 квітня по 30 квітня розпочався місячник благоустрою, тому всі працівники наших освітніх закладів прибирають прилеглу територію, приводять до ладу і приміщення. І територію взагалі своїх закладів”.

Секретар Ужгородської міськради Арсен Мелкумян розповів: “Починаємо прибирати з Київської набережної, переходимо до Слов’янської набережної. Більшість нашого колективу. Десь більше 100-120 людей”.

За словами секретаря міськради Арсена Мелкумяна, зібране сміття вивозять працівники комунального підприємства "КШЕП", "АВЕ" та "Водоканалу".

Суспільне Закарпаття

 

14 квітня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів