В Ужгороді відбувся Кубок єднання

В Ужгороді відбувся Кубок єднання
10 квітня на мінімайданчику ужгородського стадіону «Спартак» за футзальними правилами відбувся благодійний турнір Кубок єднання – для потреб Збройних сил України.

 

На старт вийшли 12 команд із Закарпаття та 1 з Києва, які були поділені на чотири групи (у трьох групах змагалися по три колективи, а в одній – чотири).

 Груповий етап вийшов захопливим і видовищним. Більшість ігор були доволі результативними. Взяття воріт відбувалися на будь-який смак: як після комбінаційних дій, так і після ударів із далекої відстані. Не обійшлося й без помилок в обороні, після чого воротарі були вимушені виймати м’яча із сітки власних воріт. До 1/4 фіналу пробилися по дві кращі команди з кожної групи, а саме: тріумфатори – «Друзі» (Київ), «Трактор», «Вікінг» та «Закарпаття»; колективи, що були другими, – «Будівельник», «Меркатор», «Кобі» й «Турбогаз». Відбулось так, що всі чотири переможці своїх груп змогли успішно подолати перший раунд плей-оф. «Друзі» впевнено обіграли «Меркатор» (4:0), «Трактор» із рахунком 2:1 переміг «Будівельник», «Вікінг» святкував перемогу в протистоянні з «Турбогазом» (2:1), а «Закарпаття»з мінімальною перевагою здолало «Кобі» (2:1).

У рамках 1/2 фіналу «Закарпаття» здобуло переконливу перемогу над «Трактором». Фінальний рахунок зустрічі – 4:1. А в іншій півфінальній грі («Вікінг» – «Друзі») інтрига тривала до фінального свистка. Все ж сильнішими виявилися представники «Вікінга» (підсумковий рахунок гри – 2:1). Матч за третє місце між «Друзями»і «Трактором» був найрезультативнішим на турнірі. Усього було забито дев’ять м’ячів. Із рахунком 6:3 перемогу святкував столичний колектив.

У фіналі зійшлися «Закарпаття» та «Вікінг». Обидва колективи протягом турніру демонстрували якісну та стабільну гру. Як одні, так й інші заслуговували на перемогу. Та все ж, як це належить, переможець мав бути один. В основний час зустрічі тріумфатора виявлено не було, оскільки команди розписали мирову – 2:2. А в серії післяматчевих пенальті влучнішою була команда «Закарпаття» (3:2). Отож саме гравці цієї команди стали переможцями благодійного турніру Кубок єднання – для потреб ЗСУ.  Як зазначили організатори змагань, для захисників України передано 20 тис. зібраних гривень.

Олег МИКИТА, Новини Закарпаття

 

13 квітня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів