Весняний настрій у роботах закарпатських митців ФОТО

Весняний настрій у роботах закарпатських митців ФОТО
Обласний організаційно-методичний центр культури вже понад десятиліття щовесни проводить виставки. Вони проходили й у карантинні весни, коли було багато різних обмежень і вимог. Не зрадили традицію й тепер, коли Україна у стані війни. Зважаючи на обставини, відкриття не було, але експозиція зроблена й шанувальники мистецтва мають нагоду її оглянути. Закарпатський музей народної архітектури та побуту, де розгорнута виставка із символічною назвою  «Весна іде, красу несе…», завжди радий відвідувачам.

 

У виставкому залі свої твори репрезентували як живописці,  так і майстри декоративно-прикладного мистецтва Срібної землі. Серед них Аркадій Мухомед’янов, Юрій Мушак, Олена Гораль-Тріщук, Анастасія Мошкола, Тетяна Дрогобецька, Костянтин Ковган та інші.

Митці надзвичайно різні й самобутні, зі своїм світобаченням, образотворчою мовою та улюбленою тематикою. Хтось кохається у квітах, комусь подобаються чарівні карпатські краєвиди, що дарують натхнення, а когось надихає історія Закарпаття.

Глядачі матимуть нагоду помилуватися живописом, графікою, різьбою по дереву, керамікою та витинанкою, а також ознайомитися із сучасними оригінальними техніками –колажем та стрінг-арт (нитяною графікою).

До слова, акція відбулася в рамках проєкту «Несподівані зустрічі», започаткованого Обласним організаційно-методичним центром культури 2018 року.

Виставка триватиме до 7 квітня.

 

Володимир Мишанич,

провідний методист

КЗ «Обласний організаційно-методичний центр культури» ЗОР

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

25 березня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів