Черговий вантаж гуманітарної допомоги сьогодні прийняли в Ужгороді

Черговий вантаж гуманітарної допомоги сьогодні прийняли в Ужгороді
Про це повідомив міський голова Богдан Андріїв.

 

 

– Черговий вантаж гуманітарної допомоги сьогодні прийняли в Ужгороді – від партнерів обласного центру Закарпаття, компанії Elvermann GmbH із німецького міста Дорстен. Надійшли, зокрема, продукти, матраци, ковдри, одяг та рушники, засоби гігієни та першої допомоги, а також спальні мішки, дитяче харчування, корм для тварин, посуд, батарейки, лампи, свічки та інше.

Також днями отримали із Австрії від BÜRO DES VERTAIDIGUNGSATTACHES їжу, засоби для надання першої медичної допомоги, підгузки, засоби гігієни, одяг та препарати для очищення води. Кілька днів тому надійшла вантажівка і від служби милосердя Флорентійського регіону Італії з одягом та продуктами, речами першої необхідності. Частину гуманітарного вантажу отримають переселенці, які зараз в Ужгороді, також допомогу відправлять до міст України, де зараз гуманітарна криза і котрі надіслали до нашого міста офіційні запити.

Велику частину роботи з організації гуманітарних вантажів до Ужгорода, донесення до колег з-за кордону першочергових потреб переселенців, питання логістики і т.д. взяли на себе зараз депутати міської ради.

Ужгородська міська рада

 

 

08 березня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів