"Ужгород" провів спаринг із "Хустом"

"Ужгород" провів спаринг із "Хустом"
“Ужгород” провів черговий спаринг-матч: на штучному полі стадіону “Авангард” команда зіграла проти чемпіона Закарпатської області — ФК “Хуст”.

 

На 2 хвилині “ужгородці” могли відкривати рахунок. Підопічні Богдана Блавацького зловили “хустян” на помилці біля воріт, однак реалізувати гольову нагоду не вдалось. Тривалий період на футбольному полі була рівна гра без особливого просування вперед. На 28 хвилині Владислав Волинець вийшов на чудову ударну позицію. Пробивав злету у ближній верхній кут, однак голкіпер здійснив сейв. Ще через 5 хвилин гравець на перегляді гостро пробивав зі штрафного. Голкіпер витягнув з-під поперечки. Трохи згодом гравець на перегляді пробивав ще раз, проте воротар зіграв надійно.

Другий тайм розпочався з моменту біля воріт “ужгородців”. Голкіпер Ростислав Дегтяр не встиг забрати м’яч до своїх володінь і ексгравець нашої команди Іван Повхан міг забивати, однак підстрахував Олег Допілка. Трохи пізніше з інтервалом у хвилину “хустяни” пробивали з-за меж штрафної. Проте підвела точність. Всередині тайму ще один чудовий момент мали “хустяни”. На удар низом у дальній кут зреагував голкіпер “Ужгорода”. Відповідь нашої команди — вихід на оперативний простір Олександра Глаголи, однак він не використав свій шанс. “Хуст” створив ще одну хорошу нагоду. Після виходу тет-а-тет голкіпер врятував. У підсумку, 0:0 — команди розійшлися миром. “Ужгородці” продовжують підготовку до весняної частини сезону у Першій лізі.

ФК "Ужгород"

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

14 лютого 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів