"Ужгородці" розгромили "Медею" у товариському матчі

"Ужгородці" розгромили "Медею" у товариському матчі
“Ужгород” під час зимових тренувальних зборів провів черговий сппринг-матч. Підопічні Богдана Блавацького зіграли проти команди обласного чемпіонату — “Медеї” Оноківської територіальної громади.

 

На стартових хвилинах хороший момент для взяття воріт мав Вадим Мердєєв, але кіпер впорався. А на 18 хвилині “ужгородці” пропустили: гравці “Медеї” розібрались у штрафному майданчику — 0:1. Однак доволі швидко підопічні Богдана Блавацького вирівняли паритет. Після подачі з флангу хороший удар вийшов у Влидислава Чушенка. На 30 хвилині “Ужгород” вийшов вперед. Після подачі з кутового у штрафному майданчику ніхто не завадив Олександру Кобеляшу прицільно пробити головою — 2:1. На 36 хвилині вдалося подвоїти перевагу: після пасу з флангу з кількох метрів м’яч у ворота переправив Олександр Глагола — 3:1. А ще через кілька хвилин дубль оформив Олександр Кобеляш. Знову навішував з кутового Олександр Глагола, а оборонець без опіки вдало пробив головою.

Другий тайм розпочався з голу Олега Допілки. Оборонець у штрафному майданчику точно пробив у дальній кут. А ще трохи пізніше відзначився гравець на перегляді — 6:1. На 70 хвилині Іван Станкович здійсний сольний прохід і повинен був забивати, однак голкіпер відбив. М’яч від захисника “Медеї” влетів у ворота — 7:1. Остаточний рахунок встановив Іван Станкович, який влучив у дев’ятку. 8:1 — “Ужгород” продовжує готуватися до весняної частини Першої ліги.

ФК "Ужгород"

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

10 лютого 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів