Чемпіонат Закарпаття з хокею відбувся в Ужгороді

Чемпіонат Закарпаття з хокею відбувся в Ужгороді
В 11-ому за ліком турнірі, який організував відокремлений підрозділ Федерації хокею України в Закарпатській області, взяли участь 4 команди – "Шахтарські барси", "Синевир", "Ужгородські вовки" та "Спартак". Змагалися хокеїсти на льодовій ковзанці ICE LAND біля стадіону "Авангард".

 

Інтрига фінальної частини була за протистоянням "Шахтарських барсів" та "Синевира", які боролися за "золото". Володаря "бронзи" визначали між собою "Ужгородські вовки" та "Спартак". Результати поєдинків: третє місце чемпіонату – "Ужгородські вовки", на другому "Синевир", перемогу ж здобули " Шахтарські барси".

В урочистому нагородженні учасників та переможців сьогодні взяли заступник міського голови Ужгорода Василь Гомонай, керівник відокремленого підрозділу Федерації хокею України в Закарпатській області Василь Ябрик та начальник управління молоді та спорту департаменту освіти і науки, молоді та спорту Закарпатської ОДА Олег Муртазін.

Відзначили й кращих гравців турніру. Зокрема, кращим бомбардиром із став Нікіта Свідзинський (Шахтарські барси), кращим захисником – Віталій Чобаль (“Ужгородські вовки”), кращими нападниками – Віктор Мявканич (“Синевир”) та Меліса Галаш ("Шахтарські барси"), кращим воротарем – Олег Лустіг (“Спартак”).

Ужгородська міська рада

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

06 лютого 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів