«Топ за свої гроші» — в чому причина популярності Xiaomi?

«Топ за свої гроші» — в чому причина популярності Xiaomi?

 

Коли люди вже звикли до споконвічних суперечок про те, що краще — Apple або Android, у світі з'явилася альтернатива. Китайська компанія Xiaomi давно стала одним із головних виробників смартфонів у світі. Причин успіху компанії, у тому числі на вітчизняному ринку, багато. Тому пропонуємо розглянути переваги, які мають телефони Ксіоми, адже їх насправді досить багато. А один із головних плюсів — це вигідні ціни, в яких ви можете особисто переконатися, якщо завітаєте до магазину Vodafone.

Потужні процесори

Смартфони компанії Xiaomi оснащуються чіпами Qualcomm Snapdragon. Ці процесори вважаються найкращими серед використовуваних Android-пристроями. Американські чіпсети відрізняються гарною оптимізацією та високими обчислювальними здібностями, часто перевершуючи конкурентів у особі Exynos, Kirin та MediaTek. Потужність процесорів підтверджується популярними бенчмарками на кшталт AnTuTu, де вони щорічно займають лідируючі позиції.

Тривала автономна робота

Час роботи без підзарядки — це важливий фактор, на який споживачі обов'язково звертають увагу. Тому Xiaomi приділяє особливу увагу акумуляторам. Практично будь-яка модель бренду здатна працювати до 10 годин за активного користування та до 2 днів — за помірної експлуатації.

Яскраві екрани

Смартфони Xiaomi обладнані дисплеями різних виробників, включаючи Samsung. Усі екрани, що в них встановлюються, відрізняються високою якістю. Виходячи з різноманітних тестів можливостей дисплеїв, моделі Xiaomi показують гідні результати, особливо якщо порівнювати їх із конкурентами за ціновим сегментом. Екрани характеризуються гарною передачею кольору, яскравістю та насиченістю, а також комфортними кутами огляду, навіть у бюджетних апаратах.

Зручний інтерфейс

Смартфони Xiaomi працюють на базі ОС Android, поверх якої китайські розробники встановлюють власну оболонку MIUI. Ця оболонка забезпечує смартфону додаткові можливості. Наприклад, ви можете «клонувати» програми для різних користувачів. Також у MIUI є власні антивірусні системи, блокування реклами та засіб для чищення файлів.

 

31 січня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів