"Ужгород" у гарячому дербі зіграв внічию з "Минаєм"

"Ужгород" у гарячому дербі зіграв внічию з "Минаєм"
“Ужгород” провів перший спаринг-матч у 2022-му році. Підопічні Богдана Блавацького на штучному полі стадіону “Авангард” зіграли внічию проти учасника УПЛ — “Миная”.

 

Тренери обох команд активно переглядали потенційних новачків. Стартові хвилини команди провели у боротьбі в центрі поля. Перший гострий момент створили “минайці” на 5 хвилині гри: після удару з позиції лівого інсайду врятував кіпер. Вже на 9 хвилині “ужгородці” заробили право на пенальті. У штрафному майданчику сфолили проти Івана Станковича. Одинадцятиметровий впевнено реалізував Олександр Глагола — 1:0. “Минайці” намагалися відповісти дальніми ударами, однак вони були неточними. Протягом першої половини зустрічі підопічні Богдана Блавацького краще контролювали м’яч, однак особливого просування вперед не було.

На 33 хвилині хорошу нагоду подвоїти рахунок не використали “ужгородці” — суперник відбився. Пізніше на 37 хвилині “Минай” провів контратаку і міг забивати, однак з близької відстані врятував кіпер “Ужгорода”. А ще через якусь мить воротар знову продемонстрував свою майстерність: цього разу після удару з-за меж штрафної у дальній кут. Проте “минайці” таки відновили паритет. На 40 хвилині гравець суперника зумів пробити з близької відстані. Всередині другого тайму точилася жорстка боротьба на кожному клаптику поля. У одному з таких моментів арбітр показав червону картку Івану Станковичу за підкат з-заду.

На 67 хвилині “Минай” мав чудову нагоду вийти вперед: після пасу з правого флангу гравці суперника не зуміли прицільно пробити. На 75 хвилині небезпечний удар з-за меж штрафної від нападника “Миная” — м’яч пролетів біля стійки. Ще через хвилину “ужгородців” врятувала стійка після удару гравця “минайців”. А через дві хвилини м’яч знову влучив у стійку воріт “ужгородців”. На заключних хвилинах обидві команди намагалися вирвати перемогу в гарячому протистоянні, проте рахунок вже не змінився. 1:1 — “Ужгород” розпочинає тренувальний збір з нічиєї.

 

“Ужгород” — “Минай” 1:1

  • Штучне поле стадіону “Авангард”
  • Голи: Олександр Глагола 9 хв. гравець “Миная” 40 хв.
  • “Ужгород”: гравець на перегляді, гравець на перегляді, Олександр Кобеляш, Дмитро Сартіна, Стефан Федак, Владислав Шкіндер (гравець на перегляді 46 хв) Володимир Дуран (гравець на перегляді 46 хв), Жонатан Ліма (Владислав Шкіндер 67 хв), Олександр Глагола (Вадим Мердєєв 60 хв), Ілля Корнєв (гравець на перегляді 46 хв) Іван Станкович (гравець на перегляді 58 хв)
  • Головний тренер: Богдан Блавацький

ФК "Ужгород"

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

28 січня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів