"Ужгород" на тижні проведе два спаринг-матчі

"Ужгород" на тижні проведе два спаринг-матчі
Цього тижня “ужгородці” зіграють два товариські матчі. Спаринг-партнерами виступлять дві закарпатські команди — “Минай” та “Мункач”. Розповідаємо про це детальніше.

 

У п’ятницю, 28 січня, на стадіоні “Авангард” підопічні Богдана Блавацького проведуть гру проти єдиного закарпатського учасника в УПЛ. “Минай” вийшов з відпустки 14 січня. З нового року команду очолив екснаставник “Олександрії” Володимир Шаран, який вже має досвід роботи в Ужгороді — був тренером в ФК “Закарпаття” в сезоні 2007-2008.

“Минай” готується до другого кола в Прем’єр-лізі, команді важливо залишитися в еліті українського футболу. Підопічні Володимира Шарана вже провели один спаринг-матч: в Угорщині мінімально поступились “Дебрецену”. У неділю, 30 січня, “Ужгород” на стадіоні “Авангард” гратиме проти “Мункача”. Представник Другої ліги розпочав підготовку до відновлення сезону 24 січня. Команда займається на власній базі у селі Дерцен. Головний тренер Віталій Шумський розповів: “Мункач” планує провести товариські матчі проти івано-франківського “Прикарпаття”, луцької “Волині” та ставищенського “Любомира”. Обидва спаринг-матчі відбудуться о 12:00.

ФК "Ужгород"

 

25 січня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів