На Закарпатті під час розпиття алкогольних напоїв чоловік забив до смерті швагра

На Закарпатті під час розпиття алкогольних напоїв чоловік забив до смерті швагра
Слідчі поліції розслідують факт умисного вбивства чоловіка у Виноградові. Підозрюваного у скоєнні злочину вже встановили та затримали. Зараз він перебуває у ізоляторі тимчасового тримання.

 

Сьогодні близько 8-ої години ранку на лінію «102» зателефонувала 35-річна жителька Виноградова. Жінка повідомила, що виявила вдома мертвим свого 44-річного рідного брата.

За викликом негайно виїхала група швидкого реагування та слідчо-оперативна група місцевого відділу поліції. Слідчі спільно з експертом оглянули тіло та виявили на ньому сліди насильницької смерті, а саме травми обличчя та голови.

В той час поки поліцейські фіксували докази на місці злочину, їхні колеги з кримінальної поліції розпочали заходи спрямовані на встановлення та розшук особи, причетної до вбивства.

На Закарпатті під час розпиття алкогольних напоїв чоловік забив до смерті брата своєї дружини, фото-1

Так, з’ясувалося, що напередодні загибелі 44-річний потерпілий розпивав алкогольні напої з чоловіком своєї сестри. Між товаришами виникла сварка, в ході якої 35-річний господар кілька разів ударив гостя по обличчю, а коли потерпілий впав на землю, зловмисник продовжив наносити удари ногами, аж доки чоловік не втратив свідомість.

На Закарпатті під час розпиття алкогольних напоїв чоловік забив до смерті брата своєї дружини, фото-2

Зрозумівши, що брат його дружини мертвий, зловмисник втік з будинку, забравши свої документи.

На його пошуки орієнтували всі наряди поліції області, і це дозволило оперативно розшукати втікача.

Підозрюваного затримали у Мукачеві, куди він дістався громадським транспортом. Поліцейські вже помістили його до ізолятора тимчасового тримання.

У ході перевірки також з’ясувалося, що затриманий уже мав проблеми із Законом та на початку 2000-х років відбував покарання за умисне тяжке тілесні ушкодження, що призвело до смерті. Цього ж разу його дії слідчі кваліфікували за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України, тобто Умисне вбивство.

Відповідно до санкції статті зловмиснику загрожує до 15 років позбавлення волі.

Наразі у справі призначено ряд експертиз. Вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру та обрання відносно нього запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Досудове розслідування триває.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

25 січня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів