Ужгородська центральна міська клінічна лікарня отримала благодійну допомогу від Ізраїлю (ФОТО)

Ужгородська центральна міська клінічна лікарня отримала благодійну допомогу від Ізраїлю (ФОТО)
Благодійну допомогу Ужгородській центральній міській клінічній лікарні від Ізраїлю передав сьогодні заступник посла Держави Ізраїль в Україні Йоав Бистрицький. Для нашого медзакладу привезли 60 тисяч одноразових голок, 41 тисячу 600 одноразових шприців, 20 тисяч захисних масок, 1075 респіраторів FFP2, 250 захисних щитків, 660 ізоляційних халатів та халатів із накидкою.

 

«Пандемія – глобальна проблема, тому ми вважаємо, що повинні допомогти, якщо можемо. І йдеться не лише про медичні препарати та обладнання – в Ізраїлю великий досвід щодо кампанії щеплення, такого немає ніде. Вакцина захищає: якщо навіть людина захворіє, то легше переносить недугу. І це вже факт. Нам важливо вас підтримати. Сподіваємося, передача цього вантажу – тільки початок нашої співпраці, обміну досвідом», – наголосив Йоав Бистрицький.

В.о. міського голови, заступник міського голови Ужгорода Вадим Борець передав слова вдячності від міського голови Богдана Андріїва народу Ізраїлю за допомогу та підтримку ужгородських медиків. Також Вадим Олександрович подякував усім медичним працівникам за їхню роботу у боротьбі з коронавірусом, високу професійність, відданість справі, готовність завжди допомогти.

«Дуже вдячні Посольству Ізраїлю в Україні за таку допомогу – неочікувану, але потрібну і важливу для нас. Медичні засоби, які передали лікарні, стануть у нагоді для допомоги нашим пацієнтам», – сказав директор КНП «Ужгородська міська центральна клінічна лікарня» Іван Курах. Іван Ілліч розповів гостям, що міська лікарня є опорною і надає медичну допомогу не тільки ужгородцям, а й мешканцям Ужгородщини, Перечинщини та Великоберезнянщини.

Важливість надання такої допомоги міській лікарні Ужгорода відзначив начальник управління охорони здоров’я та цивільного захисту населення міськради Ярослав Глагола. Він також додав, що дуже цінним стане і обмін досвідом між медиками.

Ізраїль і надалі готовий допомагати Україні, сказав дипломат, адже подолати коронавірус можна лише спільними зусиллями. Він відзначив, що в Ужгороді – хороша лікарня і високопрофесійний персонал, це сьогодні побачили, оглядаючи заклад.

До слова, подібну допомогу, крім Ужгорода, отримали також Вінниця та Умань.

Ужгородська міська рада. Офіційна сторінка

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

25 січня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів