Закарпатські поліцейські заблокували канал розповсюдження метамфетаміну на Хустщині

Закарпатські поліцейські заблокували канал розповсюдження метамфетаміну на Хустщині
Співробітники кримінальної поліції Хустщини отримали оперативну інформацію, що на території району двоє місцевих жителів причетні до розповсюдження метамфетаміну. У ході оперативно-розшукових заходів було викрито 25-річну жінку та 36-річного чоловіка, які збували наркотики «з рук у руки» за попередньою домовленістю телефоном. Вартість «дози» становила від однієї до півтори тисячі гривень.

 

Оперативники спільно зі слідчими Хустського районного управління поліції в ході контролю за вчиненням злочину зібрали беззаперечну доказову базу причетності фігурантів до злочину. Обох затримали під час збуту чергової дози метамфетаміну. В поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів).

Наразі підозрювані затримані у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та перебувають в ізоляторі тимчасового тримання. Вирішується питання щодо повідомлення їм про підозру в скоєнні злочину. Слідство у справі триває.

Поліція Закарпатської області

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

24 січня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів