Прийнято ряд важливих рішень: в Ужгородській міськраді пройшло засідання виконкому

Прийнято ряд важливих рішень: в Ужгородській міськраді пройшло засідання виконкому
В Ужгородській міськраді пройшло засідання виконкому. Зокрема присутні погодили:

 

Програму підтримки управління стратегічних розслідувань у Закарпатській області Департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції України на 2022 рік, згодом документ внесуть на розгляд сесії міськради.

Програма спрямована на вдосконалення протидії організованій злочинності, корупції,  на захист прав і свобод людей, покращення матеріально-технічного забезпечення та створення належних умов для роботи управління стратегічних розслідувань у Закарпатській області Департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції України.  На цей рік Програмою передбачено 1 млн грн.

Погодили сьогодні члени виконкому Ужгородської міськради і Програму матеріально-технічного забезпечення Закарпатського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки на 2022-2024 роки. Мета програми  – допомогти у проведенні поточного ремонту будівлі обласного збірного пункту, інших приміщень, обслуговування газової котельні, системи опалення та їх поточний ремонт; придбання оргтехніки, комп’ютерної техніки;  придбання та встановлення системи відеонагляду, охоронної та пожежної сигналізації тощо, забезпечення матеріальними засобами для організації призову молодого поповнення та ведення військового обліку резервістів. На Програму на цей рік передбачено 700 тис. грн, її ще розглянуть на сесії міської ради.

Ще одним рішенням члени виконкому Ужгородської міськради взяли до відома інформацію Ужгородського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки про стан військового обліку на території міста за 2021 рік, рекомендували керівникам підприємств, установ та організацій міста усунути недоліки, виявлені у 2021 році під час проведення звірок облікових даних військовозобов’язаних та призовників із військово-обліковими даними Ужгородського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки тощо.

Дію договору про організацію перевезень пасажирів на міському автобусному маршруті № 156 «вул. В’ячеслава Чорновола - міський цвинтар «Барвінок», укладеного з акціонерним товариством «Ужгородське АТП – 12107», припинили сьогодні на засіданні виконкому Ужгородської міської ради – у зв’язку із зверненням підприємства про призупинення перевезень на цьому маршруті.

Також до маршруту внесли зміни і тепер автобус №156 буде їхати –  у прямому напрямку: вул. В’ячеслава Чорновола, вул. Тиводара Легоцького, вул. Марії Заньковецької, вул. Михайла Грушевського, вул. Минайська, вул. Швабська, пл. Шандора Петефі, вул. Мукачівська, вул. Івана Анкудінова, вул. Будителів, вул. Українська, вул. Антонівська, вул. Юрія Гагаріна, міський цвинтар «Барвінок»; у зворотному напрямку: міський цвинтар «Барвінок», вул. Юрія Гагаріна, вул. Антонівська, вул. Українська, вул. Будителів, вул. Івана Анкудінова, вул. Руська, вул. Олександра Митрака, пл. Шандора Петефі, вул. Швабська, вул. Минайська, вул. Михайла Грушевського, вул. Марії Заньковецької, вул. Тиводара Легоцького, вул. В’ячеслава Чорновола.

Тимчасово – 3 місяці (до проведення конкурсу) –  за рішенням виконкому маршрут №156 обслуговуватиме комунальне підприємство «Ужгородський муніципальний транспорт».

ТОВ «Мьюз Тревел» сьогодні на черговому засіданні виконкому Ужгородської міськради погодили встановлення в Ужгороді 25 інформаційних вказівників з QR-кодами у рамках проєкту «Go UzhGOrod City Quest» поблизу визначених 25 локацій. Цим же рішенням погодили типові макети інформаційних вказівників із QR-кодами.

Рішення про ліміти споживання енергоносіїв у натуральних обсягах для закладів культури та спорту Ужгорода  на 2022 рік прийняли сьогодні на засіданні виконкому Ужгородської міської ради. Розпорядники бюджетних коштів повинні забезпечити раціональне споживання енергоносіїв.

Іншими рішеннями узяли до відома також звіт про роботу архівного відділу в 2021 році та звіт керівника комунального підприємства  «Ужгородська міська друкарня» про результати фінансово-господарської діяльності підприємства за 9 місяців 2021 року.

Ужгородська міська рада. Офіційна сторінка

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

20 січня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів