Пошук двох зниклих за дивних обставин ужгородців триває, – поліція

Пошук двох зниклих за дивних обставин ужгородців триває, – поліція

 

Артема Сокола та Габріеллу Яцкович продовжують шукати. Це журналісту Zakarpattya24 підтвердили у прес службі ГУ НПУ Закарпатської області.

Відомо, що ужгородця Артема Сокола шукають з 26 грудня 2021 року. Заяву 27 грудня до поліції подали його рідні – про те що чоловік не повернувся додому і зв’язок з ним припинився після перебування у розважальному комплексі в селі Невицьке Ужгородського району. Чоловік після святкування користувався картою в магазині в той же вечір. І потім ніби-то його бачили з іншим чоловіком, сідаючим в таксі.

На Ужгородщині вже і організовували масштабні пошуки із залученням нацгвардійців, поліції, волонтерів. Прочісували територію, водойми. Однак це результату не дало.

За фактом його зникнення відкрите кримінальне провадження.

10 січня 2022 року у мережі з’явилась інформація про зникнення ужгородки Габріели Яцкович. Заяву про її зникнення подали знайомі, адже як виявилось нещодавно у дівчини померла мама і вона проживала одна.

Дівчина перестала виходити на зв’язок з 31 грудня. Її зникнення викликало у багатьох тривогу та сумніви. Габріела залишила без попередження свого улюбленого собаку вдома, виття якого почули сусіди. Також під сумнів поставили її повідомлення у вайбері керівнику на роботі та тітці. Інформація про її подальше місцеперебування має розбіжності. Повідомлення, які надсилались з її номера, не були схожими на манеру спілкування Габріелли. Фото, яке вона надіслала з ніби-то відпочинку взято із системи Google та датується 2019 роком.

За фактом зникнення місцевої жительки слідчі поліції Ужгорода відкрили кримінальне провадження 10 січня та розпочали пошуки. Слідчо-оперативна група виїжджала за вказаною адресою проживання Габріелли Яцкович. Поліцейські поспілкувалися з сусідами розшукуваної та з’ясували, що востаннє жінку бачили ще 30 грудня минулого року. Водночас поліцейські звертаються до всіх, кому відома будь-яка інформація про місцеперебування ужгородців, з проханням одразу повідомити про це на лінію «102» або до найближчого відділку поліції.

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

12 січня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів