Засідання адмінкомісії в Ужгородській міськраді. Що обговорили?

Засідання адмінкомісії в Ужгородській міськраді. Що обговорили?
Чотири десятки протоколів розглянули напередодні на засіданні адміністративної комісії в Ужгородській міській раді. Більшість були складені за порушення правил благоустрою: зокрема, 5 ужгородців за торгівлю у невстановлених місцях та без дозвільних документів сплатять штраф від 340 до 1360 грн.

 

Найбільше порушень – два десятки – стосувалися розміщення рекламних конструкцій (зокрема інформаційних вивісок) без дозволів (штраф 850-1700 грн). Ще четверо ужгородців сплатять такі ж суми за протерміновані технічні паспорти вивісок, а троє – від 340 до 1360 грн за складання будівельного сміття на зеленій зоні та біля будинків.

Комісія розглянула й адмінматеріали щодо поодиноких порушень правил благоустрою, наприклад, спалювання відходів, забруднення дорожнього покриття розчином бетону, самовільне розміщення відкритого літнього майданчика без документів – за що передбачені штрафи від 340 до 1360 грн. За відсутність огорожі під час проведення ремонтних робіт порушника оштрафували на 1700 грн.

Найбільшу суму штрафу – 6800 грн – сплатить продавець одного з магазинів за продаж алкоголю вночі, що заборонено законодавством. Ужгородці, які не з'явилися на засідання адмінкомісії, сплатять максимальні штрафи.

Ужгородська міська рада

 

 

12 січня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів