Міжкімнатні двері в Києві: як зробити вибір правильно?

Міжкімнатні двері в Києві: як зробити вибір правильно?
Облаштування будь-якого житла неможливо уявити без використання міжкімнатних дверей. Вони є незамінною складовою квартири, будинку, котеджу, офісу або заміської дачі. 

 

Функції міжкімнатних дверей

Сучасні міжкімнатні дверні конструкції забезпечують тепло- та звукоізоляцію в домі, виконують захисну функцію. За допомогою таких виробів відокремлюють різні за призначенням приміщення, завдяки чому домочадці можуть почувати себе затишно та комфортно. 

Обираючи міжкімнатні двері в Києві, слід пам'ятати, що вони повинні гармоніювати з дизайнерським оформленням помешкання, бути естетично привабливими, органічно доповнювати інтер'єр приміщення. 

Під час купівлі дверей основними критеріями є ціна, матеріал, тип покриття, дизайн, колір та фурнітура.

Міжкімнатні двері: які краще обрати 

Колірна гама дверних полотен, представлених на внутрішньому ринку, настільки різноманітна, що дозволяє підібрати виріб до інтер'єру будь-якого приміщення житлового чи комерційного призначення. Можна купити міжкімнатні двері з різним типом відкриття, з будь-яким покриттям. 

Чи не кожний клієнт чи клієнтка намагаються зробити власні квадратні метри максимально затишними та комфортними для членів своєї родини та гостей. Вони прагнуть надати неповторності стилю будинку або квартири. Естетична сторона питання відіграє таку ж важливу роль, як і функціональність. 

Для виробництва дорогих міжкімнатних дверей використовують цінні породи деревини.  Конструкції, виготовлені із дерева, відрізняється надійністю та міцністю. Міжкімнатні двері з масиву сосни з хвойним каркасом, покриті шпоном дуба або іншої цінної породи, —  є вдалим поєднанням стильного дизайну та відмінної європейської якості. 

Міжкімнатним дверям,  що виготовлені з високоякісної натуральної сировини, притаманні довговічність, а також стійкість до зносу та вогню. Вони не розсихаються з плином часу, не деформуються в процесі експлуатації, а також не реагують на коливання температур.

Сьогодні у продажу можна зустріти прозорі та матові скляні двері. Вони мають презентабельний, сучасний зовнішній вигляд. Для таких дверей характерні високі показники міцності, тривалий термін служби.

Дверні конструкції виготовляють не лише з масиву дерева та скла. Для їхнього виробництва використовують:

  •  МДФ та ДСП;

  •  ДВП та шпон;

  •  еко-шпон та пластик.

Вироби з цих матеріалів здебільшого коштують дешевше, також є велике різноманіття дизайнів і типів дверей із бюджетних матеріалів. 

Де можна придбати міжкімнатні двері за доступними цінами?

Компанія «СтарДизайн» пропонує клієнтам широкий асортимент надійних, високоякісних міжкімнатних дверей від провідних виробників.

В інтернет-магазині можна придбати як бюджетний варіант ламінованих полотен, для яких характерні спрощена конструкція та штучна плівка, так і двері середнього цінового сегменту, покриття яких імітує натуральний шпон. Найдорожчими є двері преміум класу, вкриті тонкими листами з натуральної деревини. 

У магазині «СтарДизайн» представлені глухі, збірні, щитові міжкімнатні двері за вигідною ціною. Полотна можуть бути декоровані склом, патиною, візерунком, піскоструєм, фотодруком та молдингом, також в наявності є дверні конструкції з дубовими та алюмінієвими перемичками і вставками з натурального каменю.

 

 

10 січня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів