На Закарпатті припинили різдвяну "мандрівку" нелегалів

На Закарпатті припинили різдвяну "мандрівку" нелегалів
Сьогодні, майже на самий Святвечір, прикордонники Чопського загону вкотре довели ефективність своєї роботи та надійність охорони державних рубежів. У час, коли більшість наших співвітчизників сідають до різдвяного столу, вони пильно і сумлінно виконують військовий обов’язок, рішуче припиняючи будь-які спроби порушення державного кордону.

 

Так, завдяки успішній взаємодії співробітників оперативно-розшукового підрозділу та відділу прикордонної служби «Ужгород», правоохоронцям вдалося затримати чималу групу незаконних мігрантів, які мали намір у протиправний спосіб дістатися Словаччини. Напередодні оперативники Чопського загону отримали інформацію про перебування в одному з хостелів міста Ужгород групи громадян Непалу.

Згодом було також встановлено, що іноземці автомобільним транспортом вибули у невідомому напрямку. Тож ділянку кордону посилили додатковими  нарядами, провели низку оперативних і пошукових заходів. У результаті реалізації оперативної інформації, військовослужбовці Чопського загону спільно з представниками відділу міграційної поліції ГУ НП у Закарпатській області затримали на околиці міста Ужгород восьмеро іноземців, які назвалися громадянами Непалу. У прикордоння вони прибули двома таксі та далі прямували лісом пішки.

Затриманих доправили у спецприміщення відділу «Ужгород» з метою встановлення особи правопорушників та складання процесуальних документів. Після встановлення особи нелегалів притягнуть до адміністративної відповідальності за спробу незаконного перетину кордону. Їхні справи буде передано до суду.

Пресслужба Чопського прикордонного загону

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

06 січня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів