Керівництво «Минаю» привітало власних вихованців напередодні новорічно-різдвяних свят 

Керівництво «Минаю» привітало власних вихованців напередодні новорічно-різдвяних свят 
В ФК «Минай» є давня традиція, яку не змінюють роками – дарувати подарунки дітям перед новорічно-різдвяними святами. Тому в останній тиждень 2021-го керівництво клубу зібрало всіх вихованців ДЮСШ та Академії «Минай» в спорткомплексі «Юність» аби привітати їх подарунками.

 

До речі, з кожним роком дітей та юнаків в структурі клубу стає все більше. В дитячо-юнацькій школі «Минаю» зараз займаються близько 200 дітей від 2007 до 2017 року народження. І не просто займаються, а вже змалку здобувають Кубки та трофеї. Вихованці ДЮСШ в цьому році вигравали призові місця як на всеукраїнських змаганнях (Кубок Буковеля, «Carpathia cup», турнір пам’яті М. Михайлини, В. Югаса), так і за кордоном (змагання в Болгарії, Угорщині). Хлопці під керівництвом молодих та сучасних тренерів постійно прогресують та отримують футбольний досвід, необхідний у майбутньому. 

В цьому році також Академія «Минаю» вийшла на новий якісний рівень. Тут навчаються 140 дітей – з 2009 до 2005 роки народження. І цей рік для Академії був дуже успішний! До прикладу, 4 вікові групи (від U-14 до U-17) за підсумками минулого сезону пробилися з Першої ліги до Вищої. А команда Рудольфа Балажинця (2006 рік) у своїй віковій групі взагалі стала кращою в Україні в цьому дивізіоні! 

До речі, у Вищій лізі наші команди теж виглядають непогано – за підсумками першої половини сезону «минайці» входять у трійку лідерів, випереджаючи навіть ужгородський СДЮШОР. 

Наймолодша ж вікова група Академії успішно грає в ДЮФЛ Закарпаття (2 місце після 1 кола). Зазначимо також, що в цьому році команди нашої Академії взяли участь у міжнародному турнірі в Іспанії, де змагалися з такими іменитими суперниками як мадридський «Атлетико» та «Хетафе». 

«Ми зростаємо щороку не тільки кількісно, а й якісно, - розповів директор Академії та спортивний директор ФК «Минай» Сергій Білан. – Будемо прагнути ще краще розвиватися та виходити на новий рівень. А ще дуже хочемо, і це буде для нас хорошим результатом, щоб з часом вихованці нашої Академії грали в основі нашого клубу в УПЛ». 

«Ми завжди радіємо успіхам наших вихованців, адже ДЮСШ та Академія – це важлива частина нашого клубу, - розповів віце-президент ФК «Минай» Євген Плавайко. – Ми уважно слідкуємо за всіма турнірами, де юні «минайці» грають. Це наше майбутнє. Але ми не тільки прагнемо, щоб вони здобували результат. В першу чергу, хочемо, щоб наші вихованці росли відповідальними та доброзичливими людьми. І в цей період нагадуємо їй, що «Минай» - це не тільки футбольний клуб, а й велика духовна сім’я, де завжди будуть піклуватися один про одного». 

Діти та юнаки вкотре були приємно здивовані подарункам і увазі, які їм виділило керівництво ФК «Минай». Юні вихованці на вручені із задоволенням наголошували, що дуже задоволені вибором футбольної школи, належними умовами та власним ігровим прогресом.

 

27 грудня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів