На футболіста "Миная" Селезньова відкрили кримінальну справу за погрози журналісту

На футболіста "Миная" Селезньова відкрили кримінальну справу за погрози журналісту
На гравця футбольного клубу "Минай" Євгена Селезньова відкрили кримінальну справу за погрози журналісту Андрію Сеньківу. Справу перевели з Києва в Ужгород. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив сам Андрій Сеньків.

 

"Справа більше не в Києві. Її перекинули на Ужгород. Тому безпосередньо у слідчих діях мені важко брати участь. Зрозуміло, що додзвонитися в ужгородську поліцію (та в будь-яку поліцію) — справа нелегка. Їхати туди — теж таке собі задоволення. Пояснення поліції просте — протизаконні дії здійснювалися саме в цьому місті", — написав журналіст.

Санкція статті 345-1 "Погроза або насильство щодо журналіста" передбачає покарання виправними роботами терміном до двох років або арештом до шести місяців чи позбавленням волі до трьох років.

Суспільне телефонувало речниці Нацполіції Закарпаття Ганні Дан: вона пообіцяла прокоментувати ситуацію згодом.

Що сталося між Селезньовим та Сеньківим

На YouTube-каналі "ТаТоТаке" опублікували відео, у якому повідомили про погрози від Євгена Селезньова одному з ведучих — Андрію Сеньківу. Погрози розпочалися після того, як журналіст повідомив в одному з відео, що Селезньов порушує дисципліну у складі "Миная". А через наявність форварда, за словами Сеньківа, головний тренер "Миная" Ігор Леонов "не може тримати під контролем роздягальню". Приводом для заяв Сеньківа стало відео, на якому Селезньов емоційно звертається до когось з команди (за словами журналіста, слова стосувалися саме головного тренера) через появу на полі одного з гравців.

В "ТаТоТаке" стверджують, що форвард декілька разів телефонував Сеньківу з погрозами. Хоча ще до цього журналіст неодноразово повідомляв інформацію про його неспортивну поведінку.

  • 5 лютого в ефірі "ТаТоТаке" повідомили про порушення режиму Селезньова ще у статусі гравця "Колоса".
  • 25 листопада Андрій Сеньків в ефірі YouTube-програми повідомив про порушення режиму Селезньова в "Минаї". А також розповів про те, що форвард "побився" і саме через це сидів на трибунах під час матчу з "Колосом" із розбитою губою.
  • 25 листопада відбувся перший дзвінок футболіста журналісту: Селезньов наголошував, що Сеньків збрехав про нього в ефірі і готовий "передати номер телефона людям", з якими той "буде розмовляти".
  • 6 грудня. Ще одне згадування "ТаТоТаке" про Селезньова: Сеньків стверджував, що форвард "Миная" звертався до тренера з підвищеним тоном та негативно впливає на атмосферу роздягальні.
  • 8 грудня — другий дзвінок Сеньківу — від головного тренера "Миная" Ігоря Леонова. Тренер також звинуватив журналіста у тому, що той збрехав про його нездатність контролювати роздягальню, попросивши не писати "бридкі речі" про його команду.
  • 8 грудня — третій дзвінок Сеньківу — від Селезньова. Футболіст погрожує журналісту: "Слухай, ось чесно, я приїду в Київ 12-го, я тобі таких лящів надаю, я тобі клянуся".
  • 8 грудня надійшов четвертий дзвінок Сеньківу — вдруге від Селезньова. Футболіст погрожує приїхати у студію журналіста та "дьоргнути його там".

Після опублікованого відео журналіст опублікував пост на своїй сторінці у Facebook, що написав заяву на Селезньова у правохоронні органи. Сеньків зазначив, що він знає точно, що є "не єдиним, кому схожим способом погрожував Селезньов".

Сам форвард стверджує, що не збирається нікуди їхати, назвав "емоціями" слова в адресу Сеньківа. Але продовжує наголошувати, що журналіст збрехав про нього в ефірі, а озвучена ним інформація не є правдою.

Футбольний клуб "Минай", де виступає Селезньов, опублікував наступну реакцію на скандал: "Від імені клубу заявляємо, що не підтримуємо будь-яких проявів агресії футболіста у бік журналіста. У зв’язку з цим із гравцем Є. Селезньовим вже була проведена профілактична бесіда у приватному порядку і будуть вжиті відповідні заходи", — йдеться у заяві на сайті клубу.

Суспільне Закарпаття

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

23 грудня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів