Туроператори та тревел-блогери з різних куточків України інспектували Закарпаття (ВІДЕО)

Туроператори та тревел-блогери з різних куточків України інспектували Закарпаття (ВІДЕО)
20 представників туристичних операторів України та блогерів, які пишуть про туризм, відвідали Закарпаття в рамках промотуру проєкту Ужгород ReTour.

 

Серед них і Софія Кішко з Миколаїва. Дівчина багато подорожує і веде авторський блог. В Ужгороді вона вперше, але точно – не востаннє.

Софія КІШКО, тревел-блогерка, м. Миколаїв

Ужгород мене дуже вразив, перш за все, своєю автентичністю і людьми. Тут люди такі привітні і пишаються традиціями, культурою. Сюди варто приїжджати однозначно, є на що подивитися. Є такі детальки, які виокремлюють Ужгород від інших українських міст.

Організатори обрали для представлення Ужгорода і його околиць місця, які люблять самі і більшість місцевих. Напередодні група побувала у Невицькому замку та на сироварні, тепер познайомились з тортом Ужгород і старим містом. Своїми враженнями від візиту ділиться Христина Штефанюк

Христина ШТЕФЮК, власниця турагенції, м. Чернівці

Хочу визнати, що раніше я думала, що тут, в принципі, і немає щось особливо робити. Тому що місто малесеньке, найменший обласний центр в Україні, і проїздом за один день можна все обійти. Але я забираю свої слова назад і, звичайно, я буду рекомендувати Ужгород нашим туристам.

Проєкт Ужгород ReTour реалізовується майже півроку. За цей час відбулись кілька важливих етапів. Усе – аби повернути Ужгороду туриста і перезапустити туристичний сектор міста.

Таїсія СИМОЧКО, заступниця директора КУ «Агенція розвитку Ужгорода»

Ми надіємось, що цей промотур матиме хороший фідбек, і деякі наші учасники уже кажуть, що у них є ідеї по тому, як привезти сюди групу, як зробити тур по Ужгороду і околицях.

ПроЗахід

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

16 грудня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів