Юні закарпатські футболісти змагалися на міжнародному турнірі в Кішварді

Юні закарпатські футболісти змагалися на міжнародному турнірі в Кішварді
Минулого вікенду в Кішварді відбувся міжнародний турнір з футболу серед команд U-15 (гравці 2007 р.н.).

 

Участь у змаганнях взяли шість провідних юнацьких команди Східної Європи: польська «Легія», угорські «Пушкаш Академія» та «Кішварда», українські «Динамо» (Київ), «Шахтар» (Донецьк) та МФА «Мункач» (Мукачево). Команди були розділені на дві групи. В групі А грали «Кішварда», «Легія» та «Шахтар», в групі В – «Пушкаш Академія», «Мункач» та «Динамо».

Мукачівська команда в двох групових поєдинках поступилася – «Пушкаш Академії» (0:1) та київському «Динамо» (0:2). А у матчі за перше місце «Пушкаш Академія» зуміла перемогти київське «Динамо» – 3:2. У групі А лідером стала варшавська «Легія», яка з однаковим результатом – 2:1 здолала «Кішварду» та донецький «Шахтар». А в матчі за другу сходинку в групі «Шахтар» обіграв «Кішварду» (2:0). У матчі за 5-те місце «Мункач» поступився «Кішварді» (0:3). Третє місце виборов «Шахтар», який переміг «Динамо» (5:2). А володарем зимового кубку стала варшавська «Легія», яка розгромила «Пушкаш Академію» (5:0).

Участь у цьому турнірі стала дуже хорошою підготовкою та досвідом для підопічних Сергія Ліснійчука перед зимовими канікулами, повідомляє МФА «Мункач».

 

15 грудня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів