Сніг на перевалах Закарпаття: для розчищення доріг вночі обмежували рух на Міжгірщині

Сніг на перевалах Закарпаття: для розчищення доріг вночі обмежували рух на Міжгірщині
На дві години обмежували рух для вантажівок на Міжгірщині вночі 1 грудня. Про це розповів Суспільному заступник начальника Патрульної поліції Закарпаття Ігор Щербанич.

 

За його словами, обмежити проїзд довелося аби працівники дорожніх служб розчистили шляхи від снігу.

"Ми додатково задіяли 3 екіпажі управління патрульної поліції для того, щоби стабілізувати ситуацію, яка склалася з 702 по 720 кілометри міжнародної траси М-06, — розповів Ігор Щербанич. — У нас проблематичні ділянки з року в рік не змінюються. Це Латірський та Абранський перевали".

У Службі автомобільних доріг Закарпаття повідомили, що вночі сніг прибирали за допомогою 21-го спецавтомобіля. Найбільше працювали на Латірському та Абранському перевалах. Начальник обласного гідрометцентру Вались Манівчук каже: з учорашнього вечора найбільше – до 20 сантиметрів снігу — випало на Міжгірщині.

"Ті опади, які випали цієї ночі були достатньо інтенсивними. Для початку грудня – це досить рідкість останні 20 років. Ми очікуємо, що і 2 особливо ніч на 3 грудня очікуються значні дощі. Опади будуть сильними – 30-40 мм за добу", — сказав синоптик.

У випадку довготривалих обмежень руху на дорогах області, рятувальники готові розгорнути мобільні пункти обігріву. Про це 1 грудня розповів начальник головного управління ДСНС на Закарпатті Роман Гудак. За його словами, для цього у них є 5 наметів, крім цього є спецавтомобіль, який також є мобільним пунктом обігріву.

Суспільне Закарпаття

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

01 грудня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів