Футбол: "Ужгородці" покинули останню сходинку, до рятівного місця - 7 очок

Футбол: "Ужгородці" покинули останню сходинку, до рятівного місця - 7 очок
Аналізуємо турнірне становище після літньо-осінньої частини чемпіонату Першої ліги.

 

Після 20-ти турів одноосібно лідирує харківський “Металіст”, який має у своєму активі 53 очки. На другій сходинці таблиці розташовувався криворізький “Кривбас” з 42 балами. Далі йдуть “Альянс” з Сумщини та київська “Оболонь”, які мають 33 залікові пункти.

У боротьбі за збереження прописки у Першій лізі все дуже щільно. “Ужгород” покинув останню 16-ту сходинку турнірної таблиці. Наразі закарпатська команда має 16 залікових балів. У останніх трьох поєдинках підопічні Богдана Блавацького здобули 7 очок (дві перемоги та нічия). Відстань до рятівного 11-го місця, на якому розташувався донецький “Олімпік”, наразі складає 7 балів.

Нагадаємо, згідно з регламентом турніру, дві найкращі команди здобувають путівки в УПЛ. Третя й четверта команди Першої ліги зіграють у плей-оф проти проти 13-ї та 14-ї Прем’єр-ліги. Чотири найгірші команди (13-те, 14-те, 15-те та 16-те місця у турнірній таблиці) вилітають у Другу лігу. А клуб, який фінішував на 12-й позиції, проведе матч плей-оф проти представника Другої ліги.

ФК "Ужгород"

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

01 грудня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів