На Закарпатті під час пожежі чоловік отруївся чадним газом

На Закарпатті під час пожежі чоловік отруївся чадним газом
Пожежа у приватному будинку у Хусті сталася вранці 29 листопада. 38-річний власник оселі, який перебував у середині, через займання отруївся чадним газом, — повідомила Суспільному речниця ДСНС на Закарпатті Наталія Батир.

 

За словами Наталії Батир, повідомлення про пожежу у будинку рятувальники отримали о 8:46.

"До місця події направили два відділення вогнеборців. Всередині помешкання рятувальники виявили 38-річного власника. Він уже добряче надихався продуктами горіння, отож, його негайно вивели на свіже повітря і незабаром передали до рук лікарів екстреної медичної допомоги, — розповіла Наталія Батир. — Чоловіка госпіталізували до місцевого лікувального закладу".

О 9:08, за словами Наталії Батир, пожежу загасили. Її причину та суму збитків наразі встановлюють правоохоронці.

Стан чоловіка наразі стабільний, його життю нічого не загрожує. Це Суспільному повідомив начальник відділу експертизи якості надання екстреної медичної допомоги Сергій Боднар. Каже: загалом на Закарпатті за останні 3 дні чадним газом отруїлися 5 людей: крім чоловіка у Хусті, ще троє людей у Мукачеві (їх госпіталізували вчора до дитячої і районної лікарень), а на Воловеччині 27 листопада помер чоловік.

"Коли людина має дезорієнтацію, запаморочення — однозначно треба чимшвидше вийти з приміщення, в якому знаходяться, в кімнатах чи квартирах повідчиняти вікна і однозначно викликати швидку", — сказав Сергій Боднар.

Суспільне Закарпаття

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

29 листопада 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів