"Ужгород" на виїзді грає внічию з "ВПК-Агро"

"Ужгород" на виїзді грає внічию з "ВПК-Агро"
У матчі 20 туру Першої ліги “Ужгород” на виїзді зіграв внічию проти “ВПК-Агро”. Закарпатська команда першою пропустила, однак відігралася і могла вирвати перемогу у поєдинку.

 

Під час стартової десятихвилинки команди не форсували подій, придивляючись одна до одної. “Ужгородці” намагалися звикнути до досить важкого стану газону на стадіоні “Метеор”. На 8 хвилині поєдинку спробував перевірити пильність голкіпера “ВПК-Агро” Василь Пиняшко. Гравець закарпатської команди пробивав з позиції лівого інсайду, однак Віктор Бабічин зіграв надійно. Господарі відповіли своїм гострим моментом на 19 хвилині. Сергій Наполов увійшов у штрафний майданчик і пробивав у дальній кут — Михайло Готра відбив.

А на 27 хвилині “ВПК-Агро” вийшов вперед. Після подачі з кутового у виконанні Дмитра Льопи головою м’яч у ворота перевів Даніель де Жезус. На 31 хвилині закарпатська команда мала шанс вирівняти паритет. Віктор Ряшко звільнився з-під опіки на лівому фланзі і пробивав у дальній кут. Голкіпер з ударом впорався. Ще один небезпечний епізод створили “ужгородці” на 40 хвилині. Сергій Машталір віддав діагональну передачу, Віктор Ряшко пропустив на Василя Пиняшка, а той гостро пробив у ближній кут. Кіпер м’яч зачепив, після чого він відлетів у стійку. Через дві хвилини Василь Пиняшко знову загрожував воротам суперника. Цього разу гравець “Ужгорода” накрутив відразу двох опонентів і пробивав у ближній кут — не точно.

У другій половині зустрічі підопічні Богдана Блавацького продовжили насідати на ворота суперника. Зокрема, моменти мали Сергій Машталір та Ілля Корнєв, однак реалізувати їх не вдалося. А на 56 хвилині таки вдалося відновити паритет. Після прострілу Олександра Савошка з кількох метрів м’яч у ворота переправив Микола Гайдучик. На 66 хвилині “ВПК-Агро” провів стрімку контратаку після обрізки “ужгородців”. З близької відстані пробивав Станіслав Куліш, однак Михайло Готра не дозволив супернику знову вийти вперед. Вже через хвилину відповів “Ужгород”: злету небезпечно бив Ілля Корнєв, але Віктор Бабічин витягнув з-під поперечки. На 85 хвилині перемогу закарпатській команді міг принести Василь Пиняшко, якого партнери вивели віч-на-віч з кіпер. Однак переграти стража воріт “ВПК-Агро” з близької відстані не вийшло. У підсумку, нічия 1:1. “Ужгород” завершує 2021 рік на 15 позиції з 16-очковим доробком.

ФК "Ужгород"

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

29 листопада 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів