В Ужгороді в рамках акції "16 днів проти насильства" пройшла виставка "Річ у тім 2.0"

В Ужгороді в рамках акції "16 днів проти насильства" пройшла виставка "Річ у тім 2.0"
На площі Театральній в Ужгороді 25 листопада розмістили 16 плакатів з предметами, що найчастіше стають знаряддями домашнього насильства. Також 29 листопада закарпатцям покажуть фільм з історіями постраждалих від таких дій людей, — йдеться на сайті Нацполіції Закарпаття.

 

За повідомленням, виставка відбулася в рамках "16 днів проти насильства" і є масштабною презентацією інформаційної кампанії, яка проводиться за ініціативи МВС України у партнерстві з Представництвом ООН.

Виставку провели поліція Закарпаття спільно зі службами, що разом з правоохоронцями протидіють насильству в родинах нашої області. На площі Театральній усім перехожим пропонували на спеціально встановленому помаранчевому банері написати свої меседжі проти домашнього насильства, побажання постраждалим і заклики викорінити проблему.

Працівники міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, департаменту соціальної політики Ужгородської міськради пояснювали, що ці написи використають для соціальної реклами проти домашнього насильства, роздавали інформаційні матеріали.

Акція "16 днів проти насилля" триватиме до 10 грудня – до Дня прав людини. Впродовж цих днів в Ужгороді відбуватимуться покази відеофільмів та соціальних роликів із прав людини, уроки-тренінги, круглі столи та тренінги для батьків в освітніх закладах, фотовиставки, лекції, флешмоби тощо.

Суспільне Закарпаття

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

26 листопада 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів