ФК "Ужгород" - серед лідерів за ігровими показниками у Першій лізі

ФК "Ужгород" - серед лідерів за ігровими показниками у Першій лізі
Гравці “Ужгорода” перебувають у лідерах за ігровими показниками у Першій лізі після 19 турів. Про це свідчать дані аналітичної системи Wyscout.

 

Михайло Готра увійшов у п’ятірку голкіперів за кількістю сейвів. Страж воріт 51 раз рятував закарпатську команду. Олег Допілка очолює рейтинг гравців, які найбільше блокували удари суперників. Оборонець “Ужгорода” 16 разів не дозволив прицільно пробити.  Олександр Савошко наразі йде на першому місці у рейтингу футболістів з найбільшою кількістю перехоплень. Наразі захисник “Ужгорода” здійснив 155 таких вдалих дій.

Віктор Ряшко йде на другій позиції серед футболістів, які віддали найбільшу кількість передач у останню третину поля. Півзахисник закарпатської команди успішно реалізував 163 паси. Віктор Хомченко увійшов у п’ятірку рейтингу футболістів, які віддали найбільшу кількість глибоких передач. У активі нападника “ужгородців” 51 пас. Василь Пиняшко очолює рейтинг гравців, які віддали найбільше передач з просуванням вперед. Нападник “Ужгорода” успішно реалізував 55 таких пасів.

ФК "Ужгород"

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

24 листопада 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів