Затверджено проєкт Програми економічного і соціального розвитку Ужгородської ТГ на 2022 рік

Затверджено проєкт Програми економічного і соціального розвитку Ужгородської ТГ на 2022 рік
Затвердили на засіданні виконкому і проєкт Програми економічного і соціального розвитку Ужгородської міської територіальної громади на 2022 рік.

 

Програма розроблена управлінням економічного розвитку міста на основі наданих пропозицій структурних підрозділів міської ради, підприємств і організацій міста з використанням аналітичних матеріалів та статистичних даних про розвиток міста у 2020-2021 роках та прогнозних тенденцій на 2022 рік. Враховуючи результати аналізу соціально-економічної розвитку міста у 2021 році та Стратегію розвитку міста «Ужгород-2030» у Програмі визначено ключові заходи, які необхідно реалізувати для досягнення пріоритетних завдань розвитку Ужгорода у 2022 році.

Документ визначає основні цілі та завдання економічного і соціального розвитку Ужгорода, на яких пропонується сконцентрувати бюджетні та інвестиційні ресурси для підвищення конкурентоспроможності та інвестиційної привабливості економіки міста, вирішення найгостріших проблем економічного і соціального розвитку та поліпшення якості життя мешканців.

Програму у подальшому внесуть на розгляд сесії міської ради.

Ужгородська міська рада. Офіційна сторінка

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

24 листопада 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів