У поліції Закарпаття відзначили рік роботи органів дізнання

У поліції Закарпаття відзначили рік роботи органів дізнання
Сьогодні, 22 листопада, начальник Головного управління Національної поліції в Закарпатській області Ярослав Колесник привітав колег-дізнавачів з їхнім професійним святом та вручив відзнаки.

 

Саме сьогодні – річниця запровадження інституту кримінальних проступків та створення підрозділів дізнання Національної поліції України. П’ятнадцять подяк за віддану службу отримали кращі поліцейські цього структурного підрозділу від керівника поліції Закарпаття. Ще шість таких відзнак отримали дізнавачі за ініціативи профспілки поліції Закарпаття. Капітана поліції Євгенія Данила за підсумками року відзначили подякою Голови Національної поліції України Ігоря Клименка. Крім цього, працівники поліції отримали цінні подарунки.

Медалі «10 років сумлінної служби» та «15 років сумлінної служби» отримали дізнавачі, які вже мають відповідний досвід роботи в поліції.

«Підрозділи дізнання доволі нові в структурі поліції. Я радий, що створення служби дозволило підвищити якість розкрити злочинів. Вітаю дізнавачів поліції в цей день та бажаю, щоб завжди вдавалося дійти до істини», – відзначив начальник поліції Закарпаття Ярослав Колесник.

Минулого року вступив в дію закон, яким запроваджено досудове розслідування кримінальних проступків у формі дізнання. Він дозволив розвантажити слідчих, розділивши кримінальні провадження за їх складністю. Дізнавачі сьогодні вперше підбили підсумок роботи за рік.

Поліція Закарпатської області

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

22 листопада 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів