Закарпатська обласна філармонія запрошує на концерт

Закарпатська обласна філармонія запрошує на концерт
Знаковими в культурному житті краю стали музичні вечори від естрадно-духового оркестру Закарпатської обласної філармонії, який у цьому місяці відзначає 16 річницю заснування! Це добре знаний у краї колектив-експериментатор, що об’єднав надзвичайно майстерних та яскравих виконавців.

 

Любов до музики та незмінне прагнення потішити слухача найкращим спонукають митців та керівника колективу, народного артиста України Володимира Співака, до невтомного творчого пошуку як у формуванні репертуару, так і в самому звучанні. Шанувальники оркестру будуть задоволені і цього разу, адже програма стилістично надзвичайно багатогранна. Слухачі зможуть насолодитися високою класикою та найкращими хітами світового мистецтва, серед яких: R.Sheldon «Danzas Cubanas», J.de Haan «Pasadena», «Pacific Dreams», A.L.Webber «The Phantom of the Opera», N.Iwai «Sinatra Hits Medley».

Не пропустіть можливість насолодитися музичними мелодіями в оновленому забарвленні – і вечір 25 листопада 2021 справді стане для Вас незабутнім!

  • Святковий «Grand concert» розпочнеться о 18:30.Ведуча – Ольга Донецька.
  • Звертаємо Вашу увагу, що захід відбудеться з дотриманням карантинних вимог!
  • Кількість місць обмежена.
  • Квитки продаються в касі філармонії та на CONCERT.UA

 

 

17 листопада 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів