Ужгородців запрошують на виставку «Донорство – це про життя»

Ужгородців запрошують на виставку «Донорство – це про життя»
Найкращі роботи Міжнародного фестивалю-конкурсу DonorUA ART Project оформили у виставку, яка буде проходити у Закарпатському музеї народної архітектури та побуту «Скансен», вул Капітульна, 33а, урочисте відкриття розпочнеться о 12:00.

 

Промови висловлять президентка ДонорUA Ірина Славінська-Ріцнер, керівники музею «Скансен», представники влади міста, Закарпатської обласної станції переливання крові, авторки двох робіт, що увійшли до експозиції, вихованки Ужгородської дитячої школи мистецтв: Олександра Ромжа, Цибульська Вікторія Захід має на меті донести через візуальний контент важливість донорства крові, створити нове сприйняття донорства через мистецькі інструменти, популяризувати донорство, залучити нових донорів і т.д. Кров не виробляють у лабораторії, нею лише можуть поділитися люди. Цим конкурсом і виставкою робіт ДонорUA прагне естетично донести потребу в донорській крові та її компонентах.

Всі охочі зможуть приєднатися до ініціативи «Дізнайся свою групу крові», яку проводитиме Закарпатська обласна станція переливання крові, і безкоштовно визначити свою групу крові. Замість медичних довідок – фото на пам’ять з яскравими табличками своєї групи крові на фоні банеру чи картин виставки. Кожен з відвідувачів, який зареєструється на платформі ДонорUA, матиме змогу взяти участь у розіграші трьох павербанків від партнерів проєкту бренду Gelius. Під час урочистого відкриття відбудеться виступ дитячих колективів Ужгородської дитячої школи мистецтв. Захід буде забезпечений безкоштовною питною водою «Природнє Джерело» від партнерів ГК «Нові Продукти». Виставка триватиме в музеї «Скансен» протягом 2-х тижнів, до 2 грудня.

Євгенія Якобчук

 

16 листопада 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів