У кількох крадіжках з автомобілів правоохоронці підозрюють ужгородця

У кількох крадіжках з автомобілів правоохоронці підозрюють ужгородця
У кількох крадіжках з автомобілів правоохоронці підозрюють жителя Ужгорода. Чоловік у 2014 році повернувся з ув’язнення, — розповіла 15 листопада Суспільному речниця Нацполіції Закарпаття Ганна Дан.

 

З її слів, правоохоронці останнім часом отримували кілька повідомлень про крадіжки з авто. Співробітники карного розшуку встановили, що невідомий розбивав скло та забирав усе цінне, що знаходив. Вони з’ясували, що до цього ймовірно причетна одна і та сама людина. Запідозрили 38-річного раніше судимого ужгородця.

"В його помешканні працівники поліції провели санкціонований обшук та вилучили не лише ті речі, про які заявили потерпілі. Кількість вилученого майна з його сховку дозволяє припустити, що зловмисник причетний до десятків подібних крадіжок", — сказала речниця.

За словами Ганни Дан, чоловік найбільш ймовірно здійснював пограбування сам, без напарника, однак поліція все ж проводить вивчення всіх деталей справи. На сайті Нацполіції правоохоронці просять людей переглянути фото, які, можливо, були викрадені з автомобілів.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за статтею "Крадіжка з проникненням" (ч. 3 ст. 185 КкУ). В разі доведення судом вини, чоловіку загрожує від 3 до 6 років позбавлення волі

Суспільне Закарпаття

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

15 листопада 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів