У Мукачеві на автовокзалі поліцейські виявили продаж підроблених експрес-тестів

У Мукачеві на автовокзалі поліцейські виявили продаж підроблених експрес-тестів
На території мукачівського автовокзалу поліцейські виявили місце продажу підроблених експрес-тестів з негативним результатом на COVID-19. Торгували підробленими довідками працівники цього ж вокзалу, – повідомили на сайті головного управління Національної поліції у Закарпатській області.

 

У відомстві повідомили, що поліцейські виявили продавців підроблених документів під час чергового продажу.

"Відомо, що покупці не проходили жодного медобстеження, а отримували фальсифікований документ, вартість якого становила 350 гривень", – йдеться у повідомленні поліції Закарпаття.

Довідки з ознаками підробки поліцейські вилучили. Їх досліджуватимуть експерти. За словами речниці ГУНП на Закарпатті Ганни Дан, кількість осіб причетних до продажу фальшивих довідок наразі встановлюють поліцейські. За підроблення документів причетним до справи може загрожувати обмеження волі на строк до п'яти років, або позбавлення волі на такий самий термін (ч.3 статті 358 ККУ).

У повідомленні обласної поліції повідомили, що правоохоронці встановлюють і осіб, які встигли придбати і скористатися підробкою, адже за такі дії також передбачена кримінальна відповідальність.

Суспільне Закарпаття

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

08 листопада 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів