Засідання архітектурно-містобудівної ради в Ужгороді. Що погодили?

Засідання архітектурно-містобудівної ради в Ужгороді. Що погодили?
Про засідання та прийняті рішення повідомили в Ужгородській міській раді.

 

Містобудівну документацію – внесення змін до детального плану території, обмеженої вулицями Собранецькою, Чеською та територією лісів (район вулиці Запорізької), детальні плани територій – обмеженої вулицями Загорською, Єньківською. Гвардійською, Юрія Нікітіна; обмеженої вулицями Олександра Бородіна, Декабристів, Олександра Можайського та колією; обмеженої вулицями Фріца Гленца, Івана Франка та Студентською набережною – розглянули напередодні на засіданні архітектурно-містобудівної ради при управлінні містобудування та архітектури Ужгородської міської ради. Із невеликими зауваженнями та пропозиціями містобудівну документацію підтримали, остаточне рішення – за депутатами міської ради.

На зображенні може бути: 2 людини, люди сидять та у приміщенні

Члени архітектурно-містобудівної ради підтримали також концепцію встановлення пам’ятника графу Другету на площі Жупанатській та робочий проєкт громадської будівлі «Багатофункціональний комплекс Загорська, 51 в м.Ужгород». Щодо останнього – із зауваженнями, які стосувалися облаштування автомобільних парковок, дитячих майданчиків та проведення озеленення згідно із державно-будівельними нормами.

Містобудівне та архітектурне рішення за проєктом «Будівництво магазину продовольчих та непродовольчих товарів по вулиці Залізнична, 2 у м. Ужгород» відхилили, замовнику рекомендували врахувати рекомендації попередньої архітектурно-містобудівної ради, розробити транспортну розв’язку відповідно до чинної містобудівної документації та погодити у встановленому порядку схему пішохідного та автомобільного руху.

На зображенні може бути: 2 людини, люди сидять та у приміщенні

Найбільш дискусійним було питання коригування проєкту будівництва на площі Шандора Петефі, 40 "В". Як ми інформували, на початку вересня через дії забудовника у будинку № 40 на площі Шандора Петефі виникла аварійна ситуація. За рішенням комісії ТЕБ та НС забудовника зобов'язали зробити всі необхідні дії, щоб убезпечити подальший зсув ґрунту, а потім зупинити всі будівельні роботи, розробити проєкт підсилення існуючих будівель та споруд, які розташовані у зоні відритого котловану, пройти експертизу та отримати повідомлення про початок виконання будівельних робіт.

Учора за зверненням забудовника та у присутності мешканців будинку № 40 та № 40 "В" розглядали коригування проєкту будівництва. Документ відхилили, забудовнику рекомендували доопрацювати схему проїзду, забезпечити доступ мешканцям до житла згідно з державними будівельними нормами і знову подати проєкт, погоджений з усіма власниками нерухомого майна, до якого блокується проєктований житловий будинок.

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

26 жовтня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів