Поліція встановлює учасників масової бійки на українсько-словацькому кордоні (ВІДЕО)

Поліція встановлює учасників масової бійки на українсько-словацькому кордоні (ВІДЕО)
На Закарпатті сталася масова бійка на КПП українсько-словацького кордону «Ужгород–Вишнє-Нємецьке». Поліція встановлює її учасників.

 

Відео з місця події виклав у Фейсбуці голова Закарпатської обласної ради Олексій Петров, передає Укрінформ.

"На відео, поширеному у мережі водіями, котрі... стояли у черзі на КПП «Ужгород - Вишнє-Нємецьке», видно бійку між «рекетирами», які організовують проїзд без черги, та далекобійниками", - написав Петров.

За його словами, водії сигналізували, що під час і після бійки жодного правоохоронця на місці події не було. Тож Петров офіційно звернувся до керівництва Чопського прикордонного загону щодо причин бездіяльності підлеглих у цій ситуації, до Головного управління Нацполіції у Закарпатській області та до прокуратури Закарпаття з вимогою "дати правову оцінку цим подіям, з’ясувати осіб злочинного угруповання, притягти їх до відповідальності і припинити правовий безлад на кордоні".

Як пояснили в коментарі кореспонденту Укрінформу в ГУ Нацполіції Закарпаття, поліція відкрила кримінальне провадження - за ч.2. ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України.

Наразі слідчі вивчають відео в соцмережах, за ними встановлюватимуть правопорушників та притягуватимуть їх до відповідальності.

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

26 жовтня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів