Собачки закарпатських поліцейських-кінологів – другі в Україні в подоланні смуги перешкод

Собачки закарпатських поліцейських-кінологів – другі в Україні в подоланні смуги перешкод
Поліцейський-кінолог Микола Нестеренко та його вівчарка Беха вибороли друге місце в номінації "Подолання смуги перешкод" на Всеукраїнських змаганнях кінологів.

 

Днями старший лейтенант  Микола Нестеренко - працівник кінологічної служби поліції Закарпаття, привіз із Житомира нову нагороду. Разом зі своїм вихованцем - вівчаркою Бехою, поліцейський взяв участь у Всеукраїнському змаганні кінологів які проходили  в місті Житомир.

Впродовж трьох днів 25 команд з усієї України змагалися в таких дисциплінах як загальний курс дресирування, спеціальний курс дресирування, подолання смуги перешкод та затримання умовного злочинця.

Один із кращих результатів у вмінні долати смугу перешкод показала саме вівчарка Беха, виборовши друге призове місце. 200-метрову смугу перешкод пройшла за 59,17 секунди.

"Ми з Бехою вперше брали участь у змаганнях такого рівня. І "взяли старт" із почесного другого місця. Плануємо покращувати результати. Хоча коли займаєшся улюбленою справою і працюєш з такими вихованцями, як Беха, то це вже є своєрідною перемогою", - розповів кінолог Микола Нестеренко.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

25 жовтня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів